Matchende kleuren bij ieder interieur
Moderne en authentieke bedrijfspanden
Moderne en authentieke bedrijfspanden
Moderne en authentieke bedrijfspanden
Matchende kleuren bij ieder interieur
Moderne en authentieke bedrijfspanden

Bedrijven

Vakkundig onderhoud bevordert de levensduur van uw bedrijfspand. Daarom is goed en deugdelijk schilderwerk van belang, voor nu en voor de toekomst.

Schilderwerk bedrijfspanden

Scheepers Schilderwerken B.V. is gespecialiseerd in het onderhoud van bedrijfspanden. We verzorgen het complete traject voor het schilderwerk van exterieur en interieur van uw bedrijfspanden.

Uitstraling van uw pand

In een professioneel onderhoudsplan worden werkzaamheden uiteen gezet. Onderzocht wordt hoe uw bedrijfspand het beste kan worden onderhouden, voor nu en voor de toekomst. We adviseren u bij de keuze voor de juiste kleuren, want kleur bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw pand én uw bedrijf.

Aan de hand van een overzichtelijke planning starten de werkzaamheden. We werken altijd met duurzame materialen en verfsoorten. Goed en deugdelijk schilderwerk, dat is waar wij naar streven. Garantie is daarbij inbegrepen. 

 

Schilderwerken projecten

Heeft u een project waarbij vakkundig schilderwerk gewenst is? Scheepers Schilderwerken B.V.  kan veel voor u betekenen in de projectbouw. Renovatie van een reeks panden, modernisering van een aantal gebouwen of het schilderwerk bij nieuwbouw. 

 

Het team van Scheepers Schilderwerken B.V. werkt veel in de regio Veldhoven en regio Eindhoven. Samenwerking vinden we belangrijk, we beschikken dan ook over een uitgebreid netwerk dat bestaat uit partnerbedrijven in de regio.


Home
Particulier
Bedrijf
Specialiteiten
Winter
Kleur
B.T.W.
Contact
Locht 10, 5504 KD Veldhoven
Telefoon: 040 - 230 15 06
Mobiel: 06 - 55 76 79 17
info@scheepers-schilderwerken.nl

Ontwerp en techniek © 2013-2024 Montay Media